Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/theme.php on line 540
Aanzoek | Matthias

Matthias

Matthias

 

Full RSS

 

Comments RSS

 

Aanzoek

February 22nd, 2008

Hoi Hoi!

Live vanuit het internetcafé bij ons in de wijk Observatory een warme groet! Het zomerse weer gaat hier onverminderd door net zoals ons schoolse beslommeringen en leuke activiteiten.

Na een zondagse blog en wat sentimenteel gedoe op maandag (plus een foutje over thesis, sorry daarvoor) is het tijd om jullie weer wat bij te praten!

Bekijk daarnaast ook de foto’s die ook weer geupdate zijn:

- Hike Lionshead

- Sundown at Tablemountain

- Week 3

- Week 4

Maandag hebben we, zoals inmiddels gebruikelijk, gerelaxt. Toch was het niet een saaie dag! We zijn namelijk rond een uurtje of 17.00 lokale tijd naar de Tafelberg (Tablemountain) gegaan om daar te picknicken en de zon onder te zien gaan. Hoe romantisch!?

Na een korte rit met de gondel (die rondjes draait zodat je alles goed kan zien) kwamen we aan op hét kenmerk van Kaapstad. Wat gewandel en 283 foto’s (voornamelijk door Mamarazzi Lydia met haar groothoeklens-met-uitschuifbare-digitale-zoom-en-automatische-refelctie-mode-fotocamera) verder installeerde we ons op een strategische plek aan de rand van de berg om daar de ondergaande zon te aanschouwen. Met een appeltje, pizzabroodje, bolletje en andere kleine etenswaren en ons foto toestel in de aanslag zaten we klaar voor het “momènt suprême”. Alle vier waren we zo onder de indruk van de schoonheid van de natuur dat wij bijna in hogere sferen raakte.

De vredigheid, rust, schoonheid en romantiek maakte zich van mij meester en zonder dat ik het doorhad vroeg ik Lydia bijna ten huwelijk. Bijna… na een hele inleiding vol goed gekozen woorden in uitstekend geformuleerde zinnen, die uiteindelijk moesten leiden tot de vraag der vragen kwam ik abrupt weer terug op aarde door de twee glazige gezichten van Sanne en Robin Ze keken mij aan alsof ze Matthias een huwelijksaanzoek zagen doen! What the **** ben jij aan het doen? Pffff, dat scheelde maar een haartje!

Dinsdag stond de collegebanken weer te trappelen om ons te ontvangen. Mediastudie is behoorlijk saai en vraagt veel tijd qua opdrachten, maar ach, a man got to do, what a man got to do. Om te vieren dat we ook dit college weer overleeft hadden zijn we naar Clifton Beach gegaan. Beetje gechilled aan het water en gezont in euuhh ja, de zon. Clifton is overigens het stand voor alle modellen en wanne be patsers. Een rondje over het strand bracht mij, met mijn 5 liter vat, dan ook niet veel meer zelfvertrouwen. 9 van de 10 mannen lopen daar met hun sixpack en hebben een net iets te bruine huid. Gelukkig voor mij is dat zeker 70 % van deze semi-macho’s homo is, das dus heel wat concurrentie minder ;)

Om de dinsdagavond te vieren (tsja, je moet iets verzinnen) zijn we naar de altijd gezellige club TigerTiger geweest. Na 2 pogingen (de 1e keer waren we ons ID vergeten, maar je ziet toch wel dat ik 18 ben!!!) kwamen we eindelijk binnen, al was het met de gratie van Zijne Breedschouderige Goedheid de uitsmijter die ons eigenlijk nogmaals wilde weigeren omdat Robin en ondergetekende sportschoenen aanhadden. Na een potje armworstelen met de security het betalen van een extra toeslag op de entree van 2 euro voor ons schoeisel mochten eindelijk een biertje gaan drinken. Toen ik uiteindelijk om 3.30 in mijn bed lag as ik behoorlijk moe, maar niet beschonken, my middelname is ‘Bob’.

Woensdag stond in het teken van uitslapen vanwege de avond ervoor en de colleges die pas ’s middags begonnen. Donderdag daar in tegen was het weer bikkelen. Public Relations en Research Methodology eisten onze volle aandacht en ’s avond moesten we nog 3 opdrachten in elkaar draaien zodat we ook vrijdag weer naar school konden. Uiteindelijk was ik, net zo als Lydia, klaar om 01.45 en heb mezelf daarom maar getrakteerd op een biertje en een sigaartje. Sanne dook uiteindelijk om 02.30 in bed en Robin was de langst zittende, hij vertrok om 03.30 ;)

Vrijdag stonden de dames en Matti weer voor dag en dauw op (08.00). Om naar de inmiddels beruchte Dr. Nirvana te gaan. Robin ondertussen lag nog in een diepe voor van ontspanning bij te komen van het zware werk dat hij de vorige avond had geleverd. Daar kwam bij dat hij wat fysieke ongemakken ondervond in zijn maag en keel en daarom vond dat hij wel wat rust had verdient. Na het vak Communication Science en een tussenuurtje dat 3 uur duurde, maar waarin we naar huis zijn gegaan we hebben immers een auto, hadden we FORP. Geen idee waarvoor het staat, het was in ieder geval een presentatie over hoe je gezond kon eten en drinken. Beetje propaganda waaraan, hoe verrassend, aan het einde ook nog een commerciële boodschap bleek te zitten.

Enige positieve aan dit nutteloze informatieuurtje was het feit ik weet dat ze bij de CPUT ook beamers hebben. Tot nu toe hebben we het in de les namelijk de stof alleen maar met, hoogst irritante, halfgare, haperende en incomplete overheadprojectors mogen bekijken!

Comentarios

evelien

Ik kan me niet voorstellen dat jij je hoofd verliest bij romantische momenten!!!! De nuchterheid zelve.
Maar wel weer een super leuk verhaal hoor. Zal wel weer de nodige reacties geven.

Jos & Janny T.

He Matti (althans zo noemt Sanne je steevast)
wat schrijf jij heerlijke verhalen, nu weet ik dat het niet zo maar verzinsels zijn maar harde werkelijkheids optekeningen. Het is mooi om te lezen dat jullie, nu alweer bijna 1 maand op pad, steeds samen zijn en vanalles ondernemen. Door jouw verhalen slapen wij extra goed, we merken dat jij er bovenop zit zodat alles perfect loopt. We zijn wel benieuwd hoelang je dit gaat volhouden want de anderen zullen binnenkort toch ook wel de handen uit de mouwen moeten steken. Dan kun jij ff relaxen en werken aan je 6-pack!! By the way: we vonden je dat 5-ltr vat prima staan. 8-)….

sten en marlies

bob,

je hebt toch wat geleerd van stennie, je hebt toch niet zelf in de limo gereden?

wat vier jij eigenlijk niet???!

s&m

Leave a Reply