Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/theme.php on line 540
Eerste nachtje | Matthias

Matthias

Matthias

 

Full RSS

 

Comments RSS

 

Eerste nachtje

January 31st, 2008

Goooooeeeeeiiiiiiieeeeemorgen!
Zo de eerste nacht in Kaapstad zit erop. Zowaar redelijk geslapen met 6 andere mensen naar mij op de kamer.

Gisterenavond hebben we getracht gelijk helemaal te intergreren in ZA door de culinaire hoogstandjes te proberen. Sanne ging voor de boboti Robin, lydia en ik voor de springbok (foto komt later)springbok. ;) Eigenlijk moet ik eerlijk zeggen dat het niet eens echt lekker vlees was, maar ach, dan hebben we dit ook iig geprobeerd.

Nadat Robin en ik de girls netjes thuis hadden gebracht zijn we nog even een biertje gan drinken in de lokale bar. Er hing een relax sfeertje, dus we hebben samen nagedacht over de grote wijzheden van een leven als student in ZA.

Zometeen even ontbijten (mijn maag krimt met de minuut) en dan naar ’school’ om daar even kennis te maken en kijken wat ons te wachten staat.

Cheers(zeggen ze hier bij alles en nog wat)( voor insiders: awesome)

P.s. het is hier strak blauw, de zon schijnt en 22 graden….

Comentarios

Daniëlle

Oeeeeh… Das echt awesome ;)! Haha, die goede oude tijd. Maar je kan wel zien dat je een biertje bent ‘gan’ drinken. ;)! Met jullie wijzheden! Maar, super dat je aan het integreren bent. Hoort er bij hè ;)! En geniet van het weer daar, dan doen wij dat hier (in Antwerpen is het een beetje grauwig, maar het ziet er beter uit dan gister). Ennuh, succes op de ‘Uni’ hè ;)! Spreek je snel!

harmen

doe je goed, integreren met een springbok!
het is hier gewoon 7 graden en het regent :) succes met je eerste dag school.

cheers

Erwin

Ik ga je in de gaten houden…

Want ik ben echt mega-jaloers :)

janny meijers

Hoi Matthias

Fijn dat jullie goed zijn aan gekomen
Denk dat iedereen jaloers is op de temp. daar in Z.A. , hier stormt het en is het vreselijk guur weer,
Heel fijne tijd daar gr.

wil en martin

hallo matthias
fijn te lezen dat alles is goed gegaan met de reis.
maar in andere landen andere gewoontes.
ik moest van martin even zeggen dat je de camaralens even schoon moet maken, want wij komen nu stukjes film tegen met vlekken op de lens.
geniet maar lekker van de zon daar en we lezen wel weer hoe het gaat daar
groetjes martin en wil

Niels van Renselaar

Zozo, goed bezig ;). Strak blauwe lucht… ik moest vandaag minder dan een kilometer fietsen en ik was zeiknat! Heb jij het toch beter voor elkaar!

Anne

Hee matthias! Zo te lezen heb je het al helemaal naar je zin daar!!
Succes en vooral geniet ervan :D

Leave a Reply