Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/theme.php on line 540
Jetsetters | Matthias

Matthias

Matthias

 

Full RSS

 

Comments RSS

 

Jetsetters

February 5th, 2008

Omdat zondag niet echt een geschikte uitslaapdag is (als je naar de kerk gaat) hebben wij hiervoor maandag gereserveerd. Lekker tot 10.30 uitgeslapen, mmmmmm…

Omdat deze maandag echter onze laatste dag is voordat de universiteit en het schoolse leven echt zijn intrede doet, hebben we hesloten het er nog even goed van te nemen. Lekker rustig aan gedaan, beetje chillen, niet te druk. Lovely!

Omdat de puntjes nog wel op de i moeten worden gezet voor wat betreft ons huisje hebben we echter een papiertje volgeschreven met allerlei aanpassingen voor onze huisbaas. Is toch handig voor hem, weet hij precies wat’ie nog moet doen ;)

Dus wij met onze lijst van een A4 naar zijn kantoor en dat vriendelijk overhandigd. Om nou te zeggen dat meneer blij keek gaat een beetje heel erg ver. Flabergasted, onaangenaam verrast, overrompeld of ten minste verbaasd beschreef zijn gemoedstoestand waarschijnlijk beter. Maar goed, het is hopelijk duidelijk en hij beloofde e.e.a. op te pakken.

Daarna door naar Camps Bay, het Monaco van Zuid-Afrika. The place to be om te flaneren over de boulevard in je BMW cabrio of glazig door je Gucci zonnebril te staren naar het brede witte zandstrand. Jetsetters zijn hier dus meer dan welkom! Goed, daar waren wij dus ook :)

Natuurlijk even heerlijk aan het strand gezeten en ons verbaasd over de schoonheid die Moeder Natuur Zuid-Afrika heeft meegegeven. Daarna door naar een trendy-lounge-bar om daar een heerlijke cocktail te scoren. *hopelijk maken de foto’s alle thuisblijvers een beetje jaloers.* Toen onze Mojito op was en het toch al 19.30 was geworden besloten we dan ook maar te gaan eten in deze uberhippe tent. Flesje wijn bestelt (hahaha) en heerlijk gegeten tussen alle (andere) juppen en bobo’s.

Dinsdag ging de wekker al om 7.50 omdat onze eerste (Zuid-Afrikaanse) schooldag was aangebroken. Snel aankleden, eten en wachten op de taxi. Die was rijkelijk laat dus we besloten ons contactpersoon van de uni maar even te bellen om te vertellen dat we iets verlat waren. Zij, op haar beurt, vertelde ons dat de lessen van vandaag niet doorgingen (!!!). Tsjonge, wat vervelend nou ;) Dan maar naar de Tafelberg, maar ook hier hadden we geen geluk, vanwege de wind was de kabelbaan gesloten. Goed dan maar naar Waterfront, het Aquarium daar gecheckt, als voorproefje op ons haaienduiken-avontuur en een pannenkoekje gegeten.

Morgen een nieuwe dag, ben benieuwd of de lessen dan wel doorgaan of dat onze vakantie nog langer gaat duren…

Comentarios

Evelien

Wat zijn jullie toch een bof-konten. Het lijkt wel CHE.

Rob en Anke Bogaerds

Hallo Matthias,
Wat heb je toch een druk leven!
Zomaar opeens horen wij dat je aan de andere kant van de wereld zit…..
Aan de foto’s te zien amuseren jullie je daar wel!
Groeten van Rob en Anke

Leave a Reply