Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deb6919/domains/communicatiearchitect.nl/public_html/wp-includes/theme.php on line 540
Waarom hebben Afrikanen een zwarte huid? | Matthias

Matthias

Matthias

 

Full RSS

 

Comments RSS

 

Waarom hebben Afrikanen een zwarte huid?

April 15th, 2008

Allo Allo!

Allereerst een hartelijke groet vanuit het nog immer warme en fantastische Zuid-Afrika aan alle trouwe lezers van mijn hersenspinsels!

Ook dit keer weer een update van de belevenissen die zich hier hebben afgespeeld beginnende bij woensdag aangezien dinsdag niet echt de moeite waard was. Woensdagavond hebben Robin, onze huisgenoot Kees en ik even een mannenavond gehad. Geen Sanne, geen Lydia, geen gezeur, geen gezeik, geen make-up, geen oorbellen.
Maar gewoon lekker in de pub hangen, biertje drinken, champions league wedstrijd kijken op tv en een beetje poolen! Toen een lokale middenklasse Afrikaan ons uitdaagde voor een potje poolen werd het helemaal interessant… Niet vanwege zijn poolkunsten maar meer vanwege zijn zwager en zus die ons rijkelijk voorzagen van lokale shotjes en alcoholisch versnaperingen. Het was gezellig, en werd nog gezelliger toen we met hun cadillac en bwm 7 serie met leren bekleding de avond hebben voortgezet in het centrum van Kaapstad. We lagen weer veel te laat op bed voor een doordeweekse dag…

Donderdag stond in het kader van bijkomen van woensdag maar vrijdag hebben we ons weer naar behoren ingezet voor school en bijbehorende taken. Zo hebben we bijvoorbeeld deze week 140 enquêtes binnengehengeld, heb ik woensdag mijn slechtste presentatie uit mijn carrière gehouden (uit je nek kletsen en improviseren gaat in het Engels toch wat moeilijker dan in je moerstaal…) en hebben we vrijdag weer heerlijk gefilosofeerd over emancipatie bij dr. Nirvana.

Aangezien onze verplichtingen op vrijdag rond het middaguur ophielden besloten we maar even lekker te genieten van de zon, de zee, het strand, de strakblauwe lucht en de temperatuur van 27 graden aan het strand van Clifton. Zonder insmeren en zonder te verbranden heb ik daar de hele middag genoten, moet je nagaan hoe bruin ik ben, hahaha!!! Omdat dit zo goed beviel hebben we de hele zaterdag maar hetzelfde gedaan, inclusief een superlekkere cocktail met op de achtergrond de zonsondergang. Het leven in Zuid-Afrika is zwaar zoals je begrijpt!

Volgende week zullen jullie wat ontwenningsverschijnselen ervaren want dan ben ik hoogst waarschijnlijk niet in staat om een weblogje te schrijven. We gaan vrijdag tot en met volgende week maandag op vakantie! Lekker in onze auto, die overigens nu kapot is maar hopelijk dan weer gerepareerd is, cruisen over de kronkelige zeeweggetjes van de Garden Route richting Port Elisabeth. Genieten van de mooie natuur, leuke uitstapjes, safariparken en alle overige bezienswaardigheden. Kunnen we eindelijk eens de toerist uithangen!
Tot slot wat luchtigs:

In het vakgebied van communicatie wordt er over vaak transparantie gesproken. Transparantie voor communicatieprofessionals is als onderzoek en enquetes, zuid-africa en development, duitsers en blessuretijd, sten en marlies, wilders en fitna, weblog en reacties of matthias en internet; ze kunnen eigenlijk niet zonder elkaar.

Vandaar hier mijn bijdrage in kader de transparantie van dit weblog. Dit zijn de gebruikte zoekwoorden (op alfabetisch volgorde) waarmee bezoekers, via een van de zoekmachines, op dit wonderschone weblog kwamen.

 1. aanzoek strand nl
 2. accent op school schoonmaak
 3. ad en evelien
 4. aman colleges
 5. apostelen foto
 6. architect cape town
 7. architect evelien
 8. architect foto`s
 9. architectuur en sport
 10. architectuur matthias
 11. bob en sten
 12. camaralens
 13. clifton gezond eten
 14. communicatie foto,s
 15. communicatie overdenking
 16. communicatie student kaapstad
 17. criminaliteit kaapstad
 18. cursus communicatie architectuur
 19. danielle molenaar
 20. d-day foto,s
 21. echt een coole docent hij is architect
 22. eerste schooldag
 23. filmpjes van stofzuigen
 24. foto goede communicatie
 25. foto van zonsondergang
 26. foto,s communicatie
 27. fotos communicatie
 28. foto’s eerste schooldag
 29. gondel aanzoek
 30. hihi en sissi kijken
 31. janny meijers
 32. kaapstad
 33. kingklip
 34. link:www.che.nl
 35. majolie blom
 36. majolie hyves
 37. matthias blom
 38. matthias veen architecten
 39. matti communicatie
 40. mijn schooldag
 41. paarden
 42. preek avondmaal schotse
 43. renselaar architect
 44. rugby en voetbal
 45. schots accent
 46. speeltuin architecte
 47. sportschoenen uitgaan
 48. stofzuigen tankstation
 49. tablemountain
 50. tafelberg foto,s
 51. ton veen
 52. uitgaan sportschoenen
 53. van renselaar
 54. visum architect
 55. visum architecten
 56. voetbalwedstrijd beleving
 57. waarom hebben afrikanen een zwarte huid
 58. wat hoort er bij architect
 59. wat klopt hier niet?
 60. weersbericht voor d-day
 61. zuid afrikaans accent

Nummer 1, 17, 23, 29, 30, 42, 48, 57 en 60 springen er wat mij betreft toch wel uit!

Wil je overigens ook in dit illustere rijtje voorkomen? Plaats gewoon een reactie zie; 3, 11, 19, 31, 36, 37, 51 en 53

Comentarios

Martijn

Hilarisch die zoekwoorden! Denkt iemand een prachtig idee te hebben voor een romantisch aanzoek aan het strand… komen ze bij het geblaat van Matti uit ;) :p.

Jet

Sjonge jonge.. dat gaat zomaar op vakantie.. dat doet maar ;-) denk, als jullie daarzo de toerist uithangen ook maar eens aan al die studentjes die 40 uur per week stagelopen.. naar buiten kijkend waar het zonnetje schijnt.. ben niet jaloers hoor ;-) geniet ervan!

Evelien

Wat ben je toch een geweldig leuke schrijver. Waar haal je het vandaan?
Geniet straks lekker, met elkaar, van jullie vakantie en al het moois.

sten en marlies

ik wil nog een keer in het rijtje voorkomen…
Brasserie Insolar, gezelligheid in Huizen ;)

eindelijk een mannenavond, hadden jullie veel eerder moeten doen, nietwaar;)

fijne vakantie, geniet ervan!!

Sten en Marlies…

Leave a Reply